Innovatie is onze drijfveer

Hoe leven wij morgen? En hoe verplaatsen we ons?

De wijze waarop we onze verkeerssystemen inrichten staat op een keerpunt. We moeten de kansen grijpen, die nieuwe mogelijkheden bieden om ons te verplaatsen. Die verplichting hebben we om adequaat te reageren op de uitdagingen van wereldwijd spelende vragen over energieverbruik en milieuproblemen.

Het is hoog tijd voor nieuwe mobiliteit!

Aan de horizon gloren de contouren van het nieuwe verplaatsen: deelauto’s, car-pooling, slimme mobiliteitsoplossingen voor bedrijven, elektrische auto’s en fietsen…

team red heeft teams die wereldwijd werken aan projecten rond het thema duurzame mobiliteit. team red biedt strategische en operationele adviezen rond nieuwe mobiliteitsoplossingen en ondersteunt ook op het gebied van communicatie rond producten en diensten. Ook onze expertise op het gebied van toerisme en informatietechnologie draagt bij aan het realiseren van innovaties.

In Duitsland zijn we marktleider op het gebied van nieuwe mobiliteit. Wij waren betrokken bij de eerste stappen van Car2go in Ulm (Duitsland) en Austin (Texas), we helpen Volkswagen bij de conceptontwikkeling van het deelautosysteem Quicar in Hannover, we doen de B2B marketing van Multicity, het Car-sharing concept van Citroën in Berlijn, we hebben toeristische bikesharing concepten geïmplementeerd in badplaatsen aan de Oostzee en in Mainz. Momenteel evalueren we de Car-sharing projecten in München. We hebben in Hannover een mobility card ontwikkeld en geïmplementeerd waarmee naadloze mobiliteit voor iedereen bereikbaar is. We maken mobiliteitsplannen voor bedrijven, zoals voor het industrieterrein van Höchst in Frankfurt. En zo is er nog veel meer waar wij aantoonbare resultaten hebben geboekt.

Ook in Nederland en Vlaanderen gaan wij aan de slag. Onze Nederlandse website biedt basisinformatie. Voor verdergaande informatie verwijzen we u voorlopig nog op een aantal Duits- en Engelstalige pagina’s. Of beter: u neemt contact op met een van onze ervaren consultants die graag alle creativiteit, expertise en ervaring van team red voor u ontsluiten.

 

Contactgegevens

Ruben Loendersloot
Waalbandijk 8b
6541 AJ Nijmegen
(Dutch Bicycle Centre)
Tel 06-51328082