team red - pure innovatie

team red is opgericht in 2002 en actief op het gebied van innovatie in mobiliteit, verkeer en vervoer en toerisme. Wij bieden een breed spectrum van kennis op het gebied van verkeer en vervoer, van traditionele verkeersplanning tot expertise over communicatie en informatietechnologie. Wij zijn zo gezegd multidisciplinair en richten ons op “multimodaal”.

Wat maakt ons anders? Wij werken met zelfstandigen in een gedecentraliseerde structuur, maar verder werken we als een traditioneel adviesbureau. We combineren dus de voordelen van een traditioneel bureau - bereikbaarheid, betrouwbaar, toewijding - met die van een netwerk van specialisten - innovatief, flexibel en snel. Doordat we onze overhead tot een minimum hebben beperkt bieden we hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Voorop staat dat onze klanten een onafhankelijk advies krijgen gebaseerd op unieke expertise. Onze medewerkers zijn toegewijde specialisten en team workers. We stellen een maatwerk team samen voor elk project - afgestemd op uw behoeften en verwachtingen. De teams worden dynamisch gevormd: er kunnen steeds nieuwe disciplines worden toegevoegd afhankelijk van de behoeften die zich in een lopend project voordoen.

team red is als dienstverlener en adviseur gericht op innovatie: onze projectteams kenmerken zich door creativiteit en gespecialiseerde kennis. Het bewijs daarvoor: we hebben sinds 2002 10 innovatieprijzen gewonnen!

Innovatie in uitvoering - team red.